0
Led-downlights

LED Driver 15W 300mA

LED Driver 15W 300mA


  • 15w  • IP 20

Op voorraad!

DRIVER-15W-300MA

Nieuw product

Voor 14:00uur besteld, zelfde dag verstuurd!!
3% Extra Korting voor Bestellingen +€500
Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

62 Items

2,36 €

Datasheet

REFERENTIEALU-767
Nominale Spanninginput 95-265V
Nominaal Vermogen (W)15w
CertificatenCE ROHS
Maakthermoplast
IP WaardeIP 20
Werk frequentie (Hz)50/60Hz
Garantievoorwaarden2

Meer informatie

Driver voor LED-armaturen van 15W 300mA

Onze Chauffeur van 15W is de beste keuze in voeding voor LED-armaturen. Dit product is gemaakt van thermoplastisch materiaal met oranje en zwart.

Het belangrijkste van onze chauffeur is dat het transformeert de spanning ontvangen van de voeding van het netwerk en is afgestemd op de behoeften van de LED-armatuur.

Wanneer het stuurprogramma wordt aangedreven, de spanning wordt automatisch geregeld, en de stroom aan de uitgang zal constant zijn.

De bestuurder heeft de functionaliteit om de regeling van het debiet van elektriciteit, het waarborgen van een constante aanvoer, naast het aanpassen van de spanning naar de LED.

Het compacte ontwerp maakt het zeer effectief op het moment van de verbinding en zet in elke plaats. De vervanging is direct en eenvoudig. Dit product zorgt voor een maximale efficiëntie, het vermijden van energie te verliezen.

Heeft een garantie van 2 jaar.

Gebruik van een Driver voor LED-lampen van 15W 300mA

  • LED-armaturen

In Factorled u verzekeren dat onze producten kwaliteitsborging en bieden alle elementen die nodig zijn voor de VERSPREIDING, de INVOER OF de VERKOOP door de groothandel,met inbegrip van de technische fiche van elke LED product

30 andere producten in dezelfde categorie: