Protector Tranja Ënte Overspanning Tot 10 Kv 220 240V

AL-147230

Nieuw product

Datasheet

VERWIJZING147230
Nominale Spanning220V-240V
CertificatenCE - ROHS-TÜV
IP WaardeIP67-Buiten
Afmetingen (mm)32x22x13
Temperatuurbereik (ºC)-30ºC ~ +80ºC
MaakThermoplast
Jaar garantie2
Aanvullende InformatieMax. 10.000v (10Kv)
Frequentie (Hz)50/60Hz

Meer informatie

Omschrijving

  • Maak: Thermoplast
  • Afmetingen: 32x22x13
  • Nominale Spanning: 220V-240V
  • IP Waarde: IP67-Buiten

Bij het bedienen van elektronische componenten in systemen voor verlichting, is het vaak nodig om extra bescherming tegen de te hoge spanning. Deze pieken, ook bekend als van voorbijgaande aard netwerk, kunnen zeer verschillende oorzaken. U kunt maken bij het schakelen van inductieve lasten, door atmosferische ontladingen zoals bliksem die vallen in het netwerk of op de grond of door geïnduceerde spanningen door middel van parallelle kabels wanneer u stuurprogramma ' s cutting fase.


De bescherming van de modules aan het verminderen van de overspanningen aan de klemmen voor aansluiting van de elektronische componenten. Eventuele resterende spanning wordt gereduceerd tot een passend niveau van bescherming in relatie tot de ontlaadstroom.

De modules garanderen een ontlading van energie zeer snel.

In het geval van de module van de bescherming van de LED-armatuur is getroffen door een spanning overbelasting, de module is aangesloten af te snijden van de passage van de huidige. Dit shut-off functie vergemakkelijkt het opsporen van het einde van de gebruiksduur van de bescherming van de module maakt het mogelijk een snelle vervanging door het onderhoudspersoneel en biedt een betrouwbare bescherming voor LED-verlichting en elektronische componenten.