Elektronische Componenten

De Accessoires en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van elektrische componenten, die ons in staat stellen om de controle en het optimalisere...

De Accessoires en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van elektrische componenten, die ons in staat stellen om de controle en het optimaliseren van de prestaties van LED-verlichting, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld: aanwezigheidsmelders en beweging, voeding toezichthouders van het LED-licht, controllers, huidige trafo 's of stuurprogramma' s, onder vele andere producten. Je krijgt alle accessoires en elektrische onderdelen die u nodig hebt in onze online winkel op de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als u een professional op het gebied van verlichting.

Mehr

Elektronische Componenten Es gibt 17 Artikel.

Unterkategorien

 • Kabels

  Met onze elektrische Kabels zijn van hoge kwaliteit, vullen elkaar aan en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In factor-led.com we hebben een breed scala van elektrische Kabels optimaliseren van de prestaties van LED-verlichting met de maximale veiligheid, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld: je Krijgt alle accessoires en elektrische onderdelen die u nodig hebt in onze online winkel op de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als je een professional van de sector in Aluvicro.

 • Filters voor...

  De professionele filters voor onze LED-armatuur is de beste investering om geld te besparen met deze set-up te maken van de ruimte en het licht dat je nodig hebt, het heeft het voordeel dat het kan worden toegepast op een veelheid van inrichtingen, zowel buiten als binnen, met tal van kleuren voor je. De toepassingen zijn zeer breed, van tuinen tot discotheken, of slagers. Onze filter bestand tegen hoge temperaturen en is uiterst duurzaam. ¡Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro!.

 • Aanvullende Accessoires

  De Accessoires en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van elektrische componenten, die ons in staat stellen om de controle en het optimaliseren van de prestaties van LED-verlichting, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld: aanwezigheidsmelders en beweging, voeding toezichthouders van het LED-licht, controllers, huidige trafo 's of stuurprogramma' s, onder vele andere producten. Je krijgt alle accessoires en elektrische onderdelen die u nodig hebt in onze online winkel Aluvicro, en profiteer van de speciale voordelen als u een professional op het gebied van verlichting.

 • Detectoren Aanwezigheid

  De detector LED is de beste investering om geld te besparen, want met de sensor van de motie die we toestaan dat het licht is alleen actief, wanneer het apparaat detecteert beweging of aanwezigheid in het gebied van bereik, de uitschakeling automatisch na een bepaalde periode van tijd. Deze producten toepassingen zeer breed en biedt veel voordelen ten opzichte van het gebruik van de schakelaar. Het is vooral nuttig op plaatsen met veel verkeer van mensen, zoals, bijvoorbeeld, badkamers, gangen, terrassen, tuinen, entrees van de woningen en fabrieken, in aanvulling op als een afschrikmiddel is ideaal voor sui toepassing in deze ruimten. ¡Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro!.

pro Seite
Zeige 1 - 12 von 17 Artikeln
Zeige 1 - 12 von 17 Artikeln