LED-Lichtstreifen

Die LED lichtstreifen und Neon LED Streifen sind eine unglaublich vielseitige Beleuchtung mit einer breiten Palette von Anwendungen, die von exklusiv dekorativen bis hin zu funktionalen und professionellen Beleuchtungsanwendungen reichen. Diese große Vielseitigkeit zeigt sich besonders in der einfachen Installation und den vielen Funktionen, die...

Die LED lichtstreifen und Neon LED Streifen sind eine unglaublich vielseitige Beleuchtung mit einer breiten Palette von Anwendungen, die von exklusiv dekorativen bis hin zu funktionalen und professionellen Beleuchtungsanwendungen reichen. Diese große Vielseitigkeit zeigt sich besonders in der einfachen Installation und den vielen Funktionen, die die verschiedenen Arten von LED-Streifen bieten. Abhängig von der Verwendung, die wir geben werden, können wir zwischen LED-Streifen wählen, die für Innen- oder Außenbereich geeignet sind, starr oder flexibel; Einfarbig, Multicolor RGB oder Dual Weiß. Im Webshop Aluvicro Beleuchtung haben wir LED-Streifen mit allen diesen Eigenschaften, außerdem sind alle Produkte in dieser Kategorie vollständig einstellbar, um die Beleuchtung der besten Effizienz nach unserer Laune zu genießen.

Mehr

LED-Lichtstreifen Es gibt 41 Artikel.

Unterkategorien

 • LED strips 12V DC

  LED Strips 12v DC zijn een type van verlichting is zeer veelzijdig, met een breed scala van toepassingen, die kan gaan van uitsluitend decoratief tot meer functionele toepassingen, verlichting en professionals. Deze brede toepasbaarheid is vooral tot uiting in het gemak van de installatie en van de vele functies die verschillende soorten LED strips. Afhankelijk van het gebruik dat gaat geven en wat je wilt bereiken, u kunt kiezen tussen LED strips voor binnen of buiten, stijf of flexibel; één kleur, RGB-multi-kleur-of dual-wit. In de online winkel van verlichting FACTORLED hebben we LED strips al deze functies, naast alle producten in deze categorie volledig verstelbaar, om te kunnen genieten van de verlichting voor het beste rendement op uw wensen. Aarzel dan niet om een bezoek aan onze catalogus in onze online shop Aluvicro.

 • LED strips 24V DC

  De LED Strips 24v DC zijn een type van verlichting is zeer veelzijdig, met een breed scala van toepassingen, die kan gaan van uitsluitend decoratief tot meer functionele toepassingen, verlichting en professionals. Deze brede toepasbaarheid is vooral tot uiting in het gemak van de installatie en van de vele functies die verschillende soorten LED strips. Afhankelijk van het gebruik dat gaat geven en wat je wilt bereiken, u kunt kiezen tussen LED strips voor binnen of buiten, stijf of flexibel; één kleur, RGB-multi-kleur-of dual-wit. In de online winkel van verlichting FACTORLED hebben we LED strips al deze functies, naast alle producten in deze categorie volledig verstelbaar, om te kunnen genieten van de verlichting voor het beste rendement op uw wensen. Aarzel dan niet om een bezoek aan onze catalogus in onze online shop Aluvicro.

 • LED Neon Flex

  De Neon is een type van verlichting is zeer veelzijdig, met een breed scala van toepassingen, die kan gaan van uitsluitend decoratief tot meer functionele toepassingen, verlichting en professionals. Deze brede toepasbaarheid is vooral tot uiting in het gemak van de installatie en van de vele functies die verschillende soorten LED strips. In onze online winkel verlichting Aluvicro hebben we LED strips al deze functies, naast alle producten in deze categorie volledig verstelbaar, om te kunnen genieten van de verlichting voor het beste rendement op uw wensen. Aarzel dan niet om een bezoek aan onze catalogus in onze online store.

 • Strip Accessoires

  Accessoires voor de LED-strips en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze verlichting voor LED strips, dus dat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van onderdelen en accessoires die ons in staat stellen om de controle en het optimaliseren van de prestaties van LED-verlichting, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld. Je krijgt alle accessoires en elektrische onderdelen die u nodig hebt in onze online winkel Aluvicro tegen de beste prijs en profiteer van de speciale voordelen als u een professional op het gebied van verlichting.

 • Controllers LED

  Met de stuurprogramma ' s van de LED-strips kunt u regelen de intensiteit en de lichte kleur van de strips. In onze online winkel voor verlichting hebben we twee types van stuurprogramma ' s van de LED-strips: voor de strook monochrome een enkele kleur, RGB meerdere kleuren. De controllers LED laat ons ook de controle van de intensiteit van het licht door middel van een afstandsbediening met de afstandsbediening. Bovendien zijn ze voorzien van aangepaste modi, en de kleur modi pre-geprogrammeerd. Ontdek in Aluvicro nu de stuurprogramma ' s van de LED-strips en laat je omarmd door een verlichting van hoge efficiëntie die u zullen helpen om te besparen op de elektriciteitsrekening.

 • Aluminium LED Profielen

  In Aluvicro vind je de Profielen van geanodiseerd Aluminium, stelt ons in staat een elegante en eenvoudige installatie van onze LED-strips. De verschillende afwerkingen en vormen zijn geschikt voor diverse toepassingen in de decoratieve als om regels te maken van licht, zo veel oppervlakte alsmede hoek, ingesloten in elk type van materiaal, het markeren van de stappen van de trap, het verlichten van het display kasten en planken, het onderste keukenkastjes, esthetische oplossingen voor in de badkamer, leuningen, enz ontdek de wereld van aluminium profielen voor LED via onze online winkel Aluvicro.

pro Seite
Zeige 1 - 12 von 41 Artikeln
Zeige 1 - 12 von 41 Artikeln