Schienenspots

Unsere kommerzielle Beleuchtung ist eine Art von Produkt, das sich perfekt an jeden Innenraum anpasst und dem Raum, in dem es sich befindet, eine elegante Note verleiht. Es ist eine LED-Leuchte, die sehr einfach zu installieren ist, da keine Öffnung in der Oberfläche für die Installation vorhanden ist, da sie einen Rahmen hat, in dem der LED-Tre...

Unsere kommerzielle Beleuchtung ist eine Art von Produkt, das sich perfekt an jeden Innenraum anpasst und dem Raum, in dem es sich befindet, eine elegante Note verleiht. Es ist eine LED-Leuchte, die sehr einfach zu installieren ist, da keine Öffnung in der Oberfläche für die Installation vorhanden ist, da sie einen Rahmen hat, in dem der LED-Treiber selbst untergebracht ist. In Aluvicro finden Sie eine große Auswahl an Modellen. Sie sind ein ideales Produkt für kommerzielle Räume, große Räume, kleine Läden ... sie haben sehr unterschiedliche Eigenschaften, abhängig von den Bedürfnissen jedes Benutzers. Besuchen Sie unseren Online-Shop für Beleuchtung und erhalten Sie LED-Panels der besten Qualität zu unglaublichen Preisen in Aluvicro!

Mehr

Schienenspots Es gibt 58 Artikel.

Unterkategorien

 • LED RailSpots

  Onze commerciële verlichting, de één-fase Rail type product dat perfect past bij elk interieur biedt een stijlvolle touch aan de ruimte waarin het is gelegen. Het is een LED-armatuur die is zeer eenvoudig te installeren, als het niet nodig een gat in het oppervlak voor de installatie, en is ook volledig instelbaar. In Aluvicro u vindt een breed scala van modellen. Ze zijn een ideaal product voor commerciële gebieden, grote winkels, kleine handel... als ze zeer verschillende functies, afhankelijk van de behoeften van elke gebruiker. Bezoek onze online verlichting winkel Aluvicro en krijgen koof LED van de beste kwaliteit tegen geweldige prijzen!

 • LED-Rail Accessoires

  De meerdere accessoires aan op de rijstroken voor één-fase-LED-lampen worden veel gebruikt in winkels en warenhuizen, waar het grote voordeel is de veelzijdigheid staat op een van de beschikking hoek te verlichten zones. Het gebruiksgemak en de mobiliteit maakt het product zeer compleet, daarnaast is dit type van verlichting heeft een grote gemak van de installatie, die de neiging heeft om een perfecte keuze voor de winkels. Aantrekkelijke ontwerpen en elegante dat je zal liefde. Ontdek de wijde wereld van het commerciële verlichting door de verlichting producten vindt u in onze online shop FACTORLED.

 • PosterLED

  In onze rubriek van POSTERLED kunt u alles vinden wat u nodig heeft om het presenteren van uw bedrijf een plek zijn waar uw klanten zijn, makkelijke en handige manier om te zien wat u allemaal kan bieden. Kunt u eindeloze combinaties dankzij zijn grote veelzijdigheid. Verkrijgbaar in twee maten, zodat u de vrije loop te geven aan uw verbeelding. Aarzel niet en bezoek onze online winkel Aluvicro en de aankoop van ons mappen LED.

 • Rail Accessoires 3 FASE

  De meerdere accessoires aan en de rijstroken drie-fase LED-lampen worden veel gebruikt in winkels en warenhuizen, waar het grote voordeel is de veelzijdigheid staat op een van de beschikking hoek te verlichten zones. Het gebruiksgemak en de mobiliteit maakt het product zeer compleet, daarnaast is dit type van verlichting heeft een grote gemak van de installatie, die de neiging heeft om een perfecte keuze voor de winkels. Aantrekkelijke ontwerpen en elegante dat je zal liefde. Ontdek de wijde wereld van het commerciële verlichting door de verlichting producten vindt u in onze online shop FACTORLED.

 • LED accent verlichting

  De LED-verlichting accent is een aspect van de commerciële verlichting in de winkels die u niet zult vergeten. Dit soort licht wordt gebruikt in interieurs van alle soorten winkels te benadrukken van speciale gebieden, die dient als een aanvulling van de commerciële verlichting van het systeem in het algemeen. Met dit verkrijgen wij dat de artikelen die we hoogtepunt op de rest zijn meer visueel aan de klant en beter verkopen. In Aluvicro we hebben een breed scala aan lampen voor projectoren van verschillende maten en wattages voor LED-verlichting van het accent naar uw winkel. Ontdek alle modellen en kleuren verkrijgbaar in onze online verlichting winkel!

pro Seite
Zeige 1 - 12 von 58 Artikeln
Zeige 1 - 12 von 58 Artikeln