0
Elektronische Componenten Er zijn 19 producten

De Accessoires en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van elektrische componenten, die ons in staat stellen om de controle en het optimalisere...

De Accessoires en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van elektrische componenten, die ons in staat stellen om de controle en het optimaliseren van de prestaties van LED-verlichting, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld: aanwezigheidsmelders en beweging, voeding toezichthouders van het LED-licht, controllers, huidige trafo 's of stuurprogramma' s, onder vele andere producten. Je krijgt alle accessoires en elektrische onderdelen die u nodig hebt in onze online winkel op de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als u een professional op het gebied van verlichting.

Meer

Subcategorieën

  • Bewegingssensoren

    LED-detectoren zijn de beste investering om geld te besparen, omdat ze met een bewegingssensor het licht alleen laten activeren wanneer het apparaat beweging of aanwezigheid in het bereik detecteert en na een bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld. Deze producten hebben zeer brede toepassingen en bieden tal van functies tegen het gebruik van de schakelaar. Het is met name handig op plaatsen met veel verkeer van mensen, zoals badkamers, gangen, terrassen, tuinen, toegang tot huizen en fabrieken, en als afschrikmiddel is het ideaal voor toepassing in deze ruimtes. Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro EU!

  • Vermogensregelaars

    LED-detectoren is de optie om het licht aan uw behoeften aan te passen om de juiste omgeving te creëren, hiervoor moet uw product dimbaar of dimbaar zijn. Pas uw behoeften en uw LED-verlichting aan met de producten uit onze online winkel Aluvicro EU!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items
Toont 1 - 12 van de 19 items