0
LED Industriële Er zijn 14 producten

LED industriële verlichting

is een product voor intensief gebruik, ideaal voor grote ruimtes en hoogbouw, zoals magazijnen, werkplaatsen, industriële gebouwen, fabrieken of parkeerterreinen, en vele andere toepassingen. Het is een type armatuur dat is aangegeven voor professionele doeleinden, toepassingen die kwaliteitslicht vereisen met een gro...

LED industriële verlichting

is een product voor intensief gebruik, ideaal voor grote ruimtes en hoogbouw, zoals magazijnen, werkplaatsen, industriële gebouwen, fabrieken of parkeerterreinen, en vele andere toepassingen. Het is een type armatuur dat is aangegeven voor professionele doeleinden, toepassingen die kwaliteitslicht vereisen met een groot potentieel voor prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In de webwinkel Aluvicro hebben we een breed assortiment LED-producten voor zeer betrouwbaar industrieel gebruik met de nieuwste technologische ontwikkelingen en een langere levensduur. Ze zijn gemaakt van superbestendige materialen en hebben voldoende bescherming tegen externe middelen die de goede werking ervan kunnen schaden. Al onze producten lossen al uw industriële verlichtingsbehoeften op. Ontdek ze nu in onze online Aluvicro-catalogus!

Meer

Subcategorieën

 • LED High Bays PRO

  PRO LED High Bays

  zijn ideale producten voor grote oppervlakken en hoge ruimtes, zoals magazijnen, werkplaatsen, industriële gebouwen, fabrieken of parkeerplaatsen, naast vele andere toepassingen. Het is een type armatuur dat wordt aangegeven voor professionele doeleinden, toepassingen die kwaliteitslicht vereisen met een hoog potentieel voor prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In onze online winkel Aluvicro EU hebben we een breed scala aan zeer betrouwbare LED High Bays PRO die de nieuwste technologische ontwikkelingen en een lange levensduur hebben. Ze zijn gemaakt van superbestendige materialen en bevatten elektrische beveiligingen voor spanningspieken, die ervoor zorgen dat de externe agenten die ze kunnen beschadigen tegen goed functioneren, ze beschermen. Al onze producten bieden een oplossing voor al uw industriële verlichtingsbehoeften. Ontdek ze nu in onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED High Bays UFO

  De LED High Bays UFO

  zijn ideale producten voor grote oppervlakken en hoge ruimtes, zoals magazijnen, werkplaatsen, industriële gebouwen, fabrieken of parkeerplaatsen, naast vele andere toepassingen waar situaties met een hoge luchtvochtigheid of hoge stofconcentratie optreden. Het is een type armatuur dat wordt aangegeven voor professionele doeleinden, toepassingen die kwaliteitslicht vereisen met een hoog potentieel voor prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In onze online winkel Aluvicro EU hebben we een breed scala van zeer betrouwbare LED-kappen die de nieuwste technologische ontwikkelingen en een lange levensduur hebben. Ze zijn gemaakt van superbestendige materialen en bevatten elektrische beveiligingen voor spanningspieken, die ervoor zorgen dat de externe agenten die ze kunnen beschadigen tegen goed functioneren, ze beschermen. Al onze producten bieden een oplossing voor al uw industriële verlichtingsbehoeften. Ontdek ze nu in onze online catalogus Aluvicro EU!

 • Lineaire LED High Bays

  In Aluvicro EU bieden wij u ons nieuwe productgedeelte IP65 modulaire LED lineaire afzuigkappen, die het gebruik ervan mogelijk maken in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, buiten of met een hoge stofconcentratie. Ze zijn gemaakt van superbestendige materialen en bevatten elektrische beveiligingen tegen spanningspieken, die ervoor zorgen dat externe agenten die ze kunnen beschadigen tegen goed functioneren, ze beschermen. We hebben meerdere varianten waarmee u alles kunt configureren wat u zich kunt voorstellen, van een bel van 100 W tot 1000 W of meer? Een oneindige reeks mogelijkheden opent zich voor u. Aarzel niet met Aluvicro EU.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 14 items
Toont 1 - 12 van de 14 items