0
LED Breedstralers Er zijn 33 producten

LED BREEDSTRALERS

De LED breedstralers voor buiten wordt gebruikt voor het verlichten van allerlei buitentoepassingen vanwege zijn hoge bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze LED schijnwerper kunnen ook binnenshuis worden gebruikt als krachtige spots in industriële gebouwen, werkruimten ... Dit verlichtingssysteem maakt optimaal gebruik ...

LED BREEDSTRALERS

De LED breedstralers voor buiten wordt gebruikt voor het verlichten van allerlei buitentoepassingen vanwege zijn hoge bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze LED schijnwerper kunnen ook binnenshuis worden gebruikt als krachtige spots in industriële gebouwen, werkruimten ... Dit verlichtingssysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht en verlaagt de temperatuur tot 90% ten opzichte van conventionele halogeenmetaalspots. Bovendien zijn LED schijnwerper energiezuinig, zenden ze geen ultraviolette of infrarode straling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan traditionele verlichtingssystemen.

Bij Aluvicro bieden we u een breed assortiment aan LED-schijnwerpers voor buiten, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende modellen en ontwerpen. Duik in de LED-wereld via onze online verlichtingswinkel.

Professionele led breedstralers

LED breedstralers voor buiten zijn voor het verlichten van gevels of muren. LED- schijnwerper voor buiten van hoge kwaliteit met een energiebesparing tot 90% die uw aankoop binnen enkele maanden terugverdient. Led-spots ter vervanging van halogeenspots voor buiten.

De LED schijnwerper voor buiten wordt gebruikt voor buitenverlichting vanwege zijn hoge bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze LED schijnwerper kunnen ook binnenshuis worden gebruikt als high-power spot in industriële gebouwen en werkruimtes. Bij deze lampen wordt het uitgestraalde licht maximaal benut, waardoor de temperatuur tot wel 90% wordt verlaagd in vergelijking met conventionele metaalhalide lampen. Bovendien zijn LED schijnwerper energiezuinig, zenden ze geen ultraviolette of infrarode straling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan traditionele verlichtingssystemen.

Sport LED breedstralers

We hebben LED breedstralers speciaal ontworpen voor het verlichten van kramen en sportvelden. Onze SPORT-, TITAN- of MAX Lumiled-series maken homogene verlichting mogelijk die is ontworpen om alle sportevenementen te verlichten

Catalogus breedstralers voor buiten

Bij Aluvivcro hebben we projectoren voor alle soorten projecten, kleine projectoren zoals 30W outdoor led spots of high power 100W buiten led spots, 200W outdoor led spots, solar outdoor led spots, outdoor led spots met sensor ...

Meer

Subcategorieën

 • LED Breedstralers...

  Architectural LED Breedstralers Serie AVANCE voor buiten worden gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, speciaal ontworpen met een hoge weerstand en zeer efficiënte warmteafvoersystemen. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED-projectoren een ultra laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. Bij AluvicroEU bieden we u een uitgebreid assortiment LED-projectoren voor buiten. Veel plezier met onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers...

  Elegance LED Outdoor Architectural LED Breedstralers Serie Elegance worden gebruikt voor het verlichten van gevels en gebouwen. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED Breedstralers Serie Elegance een ultra laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. In Aluvicro EU bieden we u een uitgebreid assortimentLED Breedstralers Serie Elegance voor buiten. Veel plezier met onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers...

  LED Breedstralers Serie Slim Luxury worden gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en ze zijn ook van toepassing op andere armaturen zoals villa's en fernandinas. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED Breedstralers Serie Slim Luxury een ultra laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. In Aluvicro EU bieden we u een uitgebreid assortiment LED-projectoren voor buiten. Bekijk onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers...

  De LED Breedstralers serie ECO en Solar van Architectural Lighting worden gebruikt voor het verlichten van gevels en gebouwen. Dit lichtsysteem haalt het meeste uit het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% aan warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien verbruiken LED Breedstralers serie ECO en Solar een ultralaag verbruik, zenden ze geen ultraviolette of infrarode straling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. Bij Aluvicro EU bieden we u een breed assortiment LED-schijnwerpers voor buiten. Geniet van onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers voor...

  Bij Aluvicro hebben we autospots breedstralers, met een zeer laag verbruik en een hoge duurzaamheid, ze zijn ook niet agressief voor het milieu, onze led-spots zijn ontworpen voor alle soorten voertuigen: Quad Truck. Bus. Agrarische, zware machines, graafarmen, etc. Bezoek onze Aluvicro online winkel en geniet van onverslaanbare prijzen.

 • LED Breedstralers...

  De LED Breedstralers Serie RGB voor buitenverlichting zijn speciaal ontworpen om verschillende verlichtingsomgevingen te genereren, zowel in binnenruimtes zoals nachtclubs, pubs, feestzalen, als buiten tuinfouten, terrassen. Deze projectoren zijn ontworpen met hoge weerstand en zeer efficiënte warmteafvoersystemen. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED Breedstralers Serie RGB een zeer laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. In Aluvicro EU bieden wij u een uitgebreid assortiment LED Breedstralers Serie RGB voor buitengebruik in verschillende vermogens. Veel plezier met onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers DIY...

  In Aluvicro EU bieden wij u onze nieuwe sectie modulaire projectorproducten. Een nieuwe en innovatieve LED-technologie die u alleen in onze online winkel vindt. We hebben meerdere varianten waarmee u alles kunt configureren wat u zich kunt voorstellen, van een gloeilamp van 50 W tot 1000 W tot lantaarnpalen van 100 W, 150 W ... lineaire bellen? Een oneindige reeks mogelijkheden opent zich voor u. Aarzel niet en ... Doe het zelf met Aluvicro EU.

 • Accessoires Spotlights...

  Onze Accessoires Spotlights Breedstralers voor buiten vullen ons aan en helpen ons om het maximale uit onze LED-verlichting te halen, zodat we het kunnen aanpassen aan onze voorkeuren, behoeften en de verschillende toepassingen waarin we het installeren. In Aluvicro EU hebben we een uitgebreid assortiment accessoires waarmee we de prestaties van LED-verlichting kunnen regelen en optimaliseren, zowel op het specifieke gebied als op het professionele gebied. Ontvang alle accessoires en LED-componenten die u nodig hebt in onze online winkel Aluvicro EU tegen de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als u een professional in de sector bent.

per pagina
Toont 25 - 33 van de 33 items
Toont 25 - 33 van de 33 items