0
LED Breedstralers Er zijn 32 producten

LED Breedstralers Architecturale Verlichting

wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, du...

LED Breedstralers Architecturale Verlichting

wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast is LED-spots zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van LED-schijnwerpers voor buitengebruik. Zie onze online catalogus van producten en laat je betoveren door de grote verscheidenheid aan LED-spots, die u vindt in onze online winkel verlichting Aluvicro.

Meer

Subcategorieën

 • LED Breedstralers...

  Architectural LED Breedstralers Serie AVANCE voor buiten worden gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, speciaal ontworpen met een hoge weerstand en zeer efficiënte warmteafvoersystemen. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED-projectoren een ultra laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. Bij AluvicroEU bieden we u een uitgebreid assortiment LED-projectoren voor buiten. Veel plezier met onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers...

  Elegance LED Outdoor Architectural LED Breedstralers Serie Elegance worden gebruikt voor het verlichten van gevels en gebouwen. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED Breedstralers Serie Elegance een ultra laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. In Aluvicro EU bieden we u een uitgebreid assortimentLED Breedstralers Serie Elegance voor buiten. Veel plezier met onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers...

  LED Breedstralers Serie Slim Luxury worden gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en ze zijn ook van toepassing op andere armaturen zoals villa's en fernandinas. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED Breedstralers Serie Slim Luxury een ultra laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. In Aluvicro EU bieden we u een uitgebreid assortiment LED-projectoren voor buiten. Bekijk onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers...

  De LED Breedstralers serie ECO en Solar van Architectural Lighting worden gebruikt voor het verlichten van gevels en gebouwen. Dit lichtsysteem haalt het meeste uit het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% aan warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien verbruiken LED Breedstralers serie ECO en Solar een ultralaag verbruik, zenden ze geen ultraviolette of infrarode straling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. Bij Aluvicro EU bieden we u een breed assortiment LED-schijnwerpers voor buiten. Geniet van onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers voor...

  Bij Aluvicro hebben we autospots breedstralers, met een zeer laag verbruik en een hoge duurzaamheid, ze zijn ook niet agressief voor het milieu, onze led-spots zijn ontworpen voor alle soorten voertuigen: Quad Truck. Bus. Agrarische, zware machines, graafarmen, etc. Bezoek onze Aluvicro online winkel en geniet van onverslaanbare prijzen.

 • LED Breedstralers...

  De LED Breedstralers Serie RGB voor buitenverlichting zijn speciaal ontworpen om verschillende verlichtingsomgevingen te genereren, zowel in binnenruimtes zoals nachtclubs, pubs, feestzalen, als buiten tuinfouten, terrassen. Deze projectoren zijn ontworpen met hoge weerstand en zeer efficiënte warmteafvoersystemen. Dit lichtsysteem maakt optimaal gebruik van het uitgestraalde licht, bereikt 90% en verliest slechts 10% van de warmte, waardoor het nauwelijks CO2 uitstoot. Bovendien hebben LED Breedstralers Serie RGB een zeer laag vermogen, zenden ze geen ultraviolette of infraroodstraling uit en hebben ze een veel langere levensduur dan het traditionele verlichtingssysteem. In Aluvicro EU bieden wij u een uitgebreid assortiment LED Breedstralers Serie RGB voor buitengebruik in verschillende vermogens. Veel plezier met onze online catalogus Aluvicro EU!

 • LED Breedstralers DIY...

  In Aluvicro EU bieden wij u onze nieuwe sectie modulaire projectorproducten. Een nieuwe en innovatieve LED-technologie die u alleen in onze online winkel vindt. We hebben meerdere varianten waarmee u alles kunt configureren wat u zich kunt voorstellen, van een gloeilamp van 50 W tot 1000 W tot lantaarnpalen van 100 W, 150 W ... lineaire bellen? Een oneindige reeks mogelijkheden opent zich voor u. Aarzel niet en ... Doe het zelf met Aluvicro EU.

 • Accessoires Spotlights...

  Onze Accessoires Spotlights Breedstralers voor buiten vullen ons aan en helpen ons om het maximale uit onze LED-verlichting te halen, zodat we het kunnen aanpassen aan onze voorkeuren, behoeften en de verschillende toepassingen waarin we het installeren. In Aluvicro EU hebben we een uitgebreid assortiment accessoires waarmee we de prestaties van LED-verlichting kunnen regelen en optimaliseren, zowel op het specifieke gebied als op het professionele gebied. Ontvang alle accessoires en LED-componenten die u nodig hebt in onze online winkel Aluvicro EU tegen de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als u een professional in de sector bent.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 32 items
Toont 1 - 12 van de 32 items