Breedstralers

LED spots outdoor Architecturale Verlichting wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus...

LED spots outdoor Architecturale Verlichting wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast is LED-spots zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van LED-schijnwerpers voor buitengebruik. Zie onze online catalogus van producten en laat je betoveren door de grote verscheidenheid aan LED-spots, die u vindt in onze online winkel verlichting Aluvicro.

Meer

Breedstralers Er zijn 4 producten

Subcategorieën

 • ECO Serie

  De projectoren ECO LED outdoor Architecturale Verlichting wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast is LED-spots zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van LED-schijnwerpers voor buitengebruik. Profiteer van onze online-catalogus Aluvicro!

 • Elegantie Serie

  De projectoren Elegantie LED outdoor Architecturale Verlichting wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast is LED-spots zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van LED-schijnwerpers voor buitengebruik. Profiteer van onze online-catalogus Aluvicro!

 • PRO Serie

  Projectoren LED Pro outdoor Architecturale Verlichting wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, die speciaal is ontworpen met een groot uithoudingsvermogen en systemen voor het zeer efficiënte warmteafvoer. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast is LED-spots zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van LED-schijnwerpers voor buitengebruik. Profiteer van onze online-catalogus Aluvicro!

 • Slim Luxury

  De projectoren Luxe LED outdoor Architecturale Verlichting wordt gebruikt voor de verlichting van gevels en gebouwen, en zijn ook van toepassing op andere lichtbronnen, zoals straatverlichting villa ' s en fernandinas. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast is LED-spots zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van LED-schijnwerpers voor buitengebruik. Bekijk onze online catalogus Aluvicro!

 • RGB Serie

  De projectoren RGB LED Pro outdoor-buitenverlichting zijn speciaal ontworpen voor het genereren van verschillende omgevingen en verlichting, zowel interieur ruimten, zoals discotheken, cafés, feestzalen, als mislukt buiten in de tuin, terrassen. Deze projectoren zijn ontworpen met een groot uithoudingsvermogen en systemen voor het zeer efficiënte warmteafvoer. Deze verlichting wordt er maximaal gebruik gemaakt van het licht dat wordt uitgestraald, bereikt 90% en alleen verliest 10% van de warmte, dus het is gewoon zendt C02-uitstoot. Daarnaast zijn de projectoren RGB LED ' s zijn ultra low power, geeft niet af ultraviolette straling of infrarood, en hebben een levenscyclus die veel groter is dan het systeem van de traditionele verlichting. In Aluvicro tot uw beschikking een uitgebreid assortiment van projectoren RGB LED voor buiten toepassingen zijn verschillende bevoegdheden. Profiteer van onze online-catalogus Aluvicro!

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items