Strips en Neon

De LED Strips en Neon LED Strips zijn een ongelooflijk veelzijdige verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratieve tot meer functionele en professionele verlichtingstoepassingen. Deze grote veelzijdigheid komt vooral tot uiting in het gemak van montage en de vele functies die de verschillende soort...

De LED Strips en Neon LED Strips zijn een ongelooflijk veelzijdige verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratieve tot meer functionele en professionele verlichtingstoepassingen. Deze grote veelzijdigheid komt vooral tot uiting in het gemak van montage en de vele functies die de verschillende soorten ledstrips bieden. Afhankelijk van het gebruik dat we gaan geven, kunnen we kiezen tussen LED-strips die geschikt zijn voor binnen of buiten, stijf of flexibel; monocolor, multicolor RGB of dual white. In de webwinkel Aluvicro verlichting hebben we LED-strips van al deze kenmerken, naast dat alle producten in deze categorie volledig instelbaar zijn om te genieten van de verlichting van de beste efficiëntie bij onze bevlieging.

Meer

Strips en Neon Er zijn 41 producten

Subcategorieën

 • LED strips 12V DC

  LED Strips 12v DC zijn een type van verlichting is zeer veelzijdig, met een breed scala van toepassingen, die kan gaan van uitsluitend decoratief tot meer functionele toepassingen, verlichting en professionals. Deze brede toepasbaarheid is vooral tot uiting in het gemak van de installatie en van de vele functies die verschillende soorten LED strips. Afhankelijk van het gebruik dat gaat geven en wat je wilt bereiken, u kunt kiezen tussen LED strips voor binnen of buiten, stijf of flexibel; één kleur, RGB-multi-kleur-of dual-wit. In de online winkel van verlichting FACTORLED hebben we LED strips al deze functies, naast alle producten in deze categorie volledig verstelbaar, om te kunnen genieten van de verlichting voor het beste rendement op uw wensen. Aarzel dan niet om een bezoek aan onze catalogus in onze online shop Aluvicro.

 • LED strips 24V DC

  De LED Strips 24v DC zijn een type van verlichting is zeer veelzijdig, met een breed scala van toepassingen, die kan gaan van uitsluitend decoratief tot meer functionele toepassingen, verlichting en professionals. Deze brede toepasbaarheid is vooral tot uiting in het gemak van de installatie en van de vele functies die verschillende soorten LED strips. Afhankelijk van het gebruik dat gaat geven en wat je wilt bereiken, u kunt kiezen tussen LED strips voor binnen of buiten, stijf of flexibel; één kleur, RGB-multi-kleur-of dual-wit. In de online winkel van verlichting FACTORLED hebben we LED strips al deze functies, naast alle producten in deze categorie volledig verstelbaar, om te kunnen genieten van de verlichting voor het beste rendement op uw wensen. Aarzel dan niet om een bezoek aan onze catalogus in onze online shop Aluvicro.

 • LED Neon Flex

  De Neon is een type van verlichting is zeer veelzijdig, met een breed scala van toepassingen, die kan gaan van uitsluitend decoratief tot meer functionele toepassingen, verlichting en professionals. Deze brede toepasbaarheid is vooral tot uiting in het gemak van de installatie en van de vele functies die verschillende soorten LED strips. In onze online winkel verlichting Aluvicro hebben we LED strips al deze functies, naast alle producten in deze categorie volledig verstelbaar, om te kunnen genieten van de verlichting voor het beste rendement op uw wensen. Aarzel dan niet om een bezoek aan onze catalogus in onze online store.

 • Strip Accessoires

  Accessoires voor de LED-strips en onze elektrische componenten elkaar aanvullen en helpen ons om de meeste van onze verlichting voor LED strips, dus dat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala van onderdelen en accessoires die ons in staat stellen om de controle en het optimaliseren van de prestaties van LED-verlichting, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld. Je krijgt alle accessoires en elektrische onderdelen die u nodig hebt in onze online winkel Aluvicro tegen de beste prijs en profiteer van de speciale voordelen als u een professional op het gebied van verlichting.

 • Controllers LED

  Met de stuurprogramma ' s van de LED-strips kunt u regelen de intensiteit en de lichte kleur van de strips. In onze online winkel voor verlichting hebben we twee types van stuurprogramma ' s van de LED-strips: voor de strook monochrome een enkele kleur, RGB meerdere kleuren. De controllers LED laat ons ook de controle van de intensiteit van het licht door middel van een afstandsbediening met de afstandsbediening. Bovendien zijn ze voorzien van aangepaste modi, en de kleur modi pre-geprogrammeerd. Ontdek in Aluvicro nu de stuurprogramma ' s van de LED-strips en laat je omarmd door een verlichting van hoge efficiëntie die u zullen helpen om te besparen op de elektriciteitsrekening.

 • Aluminium LED Profielen

  In Aluvicro vind je de Profielen van geanodiseerd Aluminium, stelt ons in staat een elegante en eenvoudige installatie van onze LED-strips. De verschillende afwerkingen en vormen zijn geschikt voor diverse toepassingen in de decoratieve als om regels te maken van licht, zo veel oppervlakte alsmede hoek, ingesloten in elk type van materiaal, het markeren van de stappen van de trap, het verlichten van het display kasten en planken, het onderste keukenkastjes, esthetische oplossingen voor in de badkamer, leuningen, enz ontdek de wereld van aluminium profielen voor LED via onze online winkel Aluvicro.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 41 items
Toont 1 - 12 van de 41 items