0
LED Strips en Neon Flex Er zijn 44 producten

De LED Strips en LED Neon Flex zijn een ongelooflijk veelzijdige verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratieve tot meer functionele en professionele verlichtingstoepassingen. Deze grote veelzijdigheid komt vooral tot uiting in het gemak van montage en de vele functies die de verschillende soorten...

De LED Strips en LED Neon Flex zijn een ongelooflijk veelzijdige verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratieve tot meer functionele en professionele verlichtingstoepassingen. Deze grote veelzijdigheid komt vooral tot uiting in het gemak van montage en de vele functies die de verschillende soorten ledstrips bieden. Afhankelijk van het gebruik dat we gaan geven, kunnen we kiezen tussen LED-strips die geschikt zijn voor binnen of buiten, stijf of flexibel; monocolor, multicolor RGB of dual white. In de webwinkel Aluvicro verlichting hebben we LED-strips van al deze kenmerken, naast dat alle producten in deze categorie volledig instelbaar zijn om te genieten van de verlichting van de beste efficiëntie bij onze bevlieging.

Meer

Subcategorieën

 • Neon LED Flexible 12V

  De Neon LED 12V speciaal voor signalisatie is een ongelooflijk veelzijdige verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratief tot meer functioneel en professioneel verlichtingsgebruik. Het belangrijkste kenmerk van dit product is zijn enorme flexibiliteit en die om de 2,5 cm kan worden gesneden voor eenvoudige montage voor het realiseren van letters en lichtgevende tekens. Afhankelijk van het gebruik dat wordt gegeven, kunnen we kiezen tussen monochrome 12v Neon LED-strips of RGB 12v Neon LED-strips. Een standaardcontroller is vereist om de kleur van de Neon LED-strips te regelen. In de online winkel van Aluvicro EU hebben we 12 Volt Neon LED-strips van al deze kenmerken, en bovendien zijn alle producten van deze categorie volledig instelbaar om te kunnen genieten van de beste efficiënte verlichting.

 • LED Strips 24V DC

  De 24v DC LED-strips zijn een ongelooflijk veelzijdig type verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratief tot meer functionele en professionele verlichtingstoepassingen. Deze geweldige toepasbaarheid komt vooral tot uiting in het gemak van installatie en de meerdere kenmerken van de verschillende soorten LED-strips. Afhankelijk van het gebruik dat wordt gegeven en wat u wilt bereiken, kunt u kiezen tussen LED-strips voor binnen of buiten, stijf of flexibel; enkele kleur, veelkleurig RGB of dubbel wit. In de online verlichtingswinkel Aluvicro EU hebben we LED-strips met al deze kenmerken, en bovendien zijn alle producten in deze categorie volledig instelbaar om te genieten van de beste verlichtingsefficiëntie. Aarzel niet om onze catalogus te bezoeken in onze online winkel Aluvicro EU

 • Accessoires Strips LED

  De accessoires voor LED-strips en onze elektrische componenten vullen ons aan en helpen ons om het maximale uit onze LED-stripverlichting te halen, zodat we ons kunnen aanpassen aan onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers waarin we deze installeren. In Aluvicro EU hebben we een breed scala aan componenten en accessoires waarmee we de prestaties van LED-verlichting kunnen regelen en optimaliseren, zowel thuis als op professioneel gebied. Koop alle elektrische accessoires en componenten die u nodig hebt in onze online Aluvicro EU-winkel voor de beste prijs en profiteer van de speciale voordelen als u een professional bent op het gebied van verlichting.

 • Neón LED Flexible 220v

  De Neon LED is een ongelooflijk veelzijdig type verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratief tot meer functioneel en professioneel gebruik van verlichting. Deze geweldige toepasbaarheid komt vooral tot uiting in het gemak van installatie en de meerdere kenmerken van de verschillende soorten LED-strips. In onze online verlichtingswinkel AluvicroEU hebben we LED-strips met al deze kenmerken, en bovendien zijn alle producten in deze categorie volledig instelbaar om te genieten van de beste efficiënte verlichting. Aarzel niet om onze catalogus in onze online winkel te bezoeken.

 • LED Strips 12V DC

  De 12v DC LED-strips zijn een ongelooflijk veelzijdig type verlichting, met een breed scala aan toepassingen die kunnen variëren van exclusief decoratief tot meer functionele en professionele verlichtingstoepassingen. Deze geweldige toepasbaarheid komt vooral tot uiting in het gemak van installatie en de meerdere kenmerken van de verschillende soorten LED-strips. Afhankelijk van het gebruik dat wordt gegeven en wat u wilt bereiken, kunt u kiezen tussen LED-strips voor binnen of buiten, stijf of flexibel; enkele kleur, veelkleurig RGB of dubbel wit. In de online verlichtingswinkel Aluvicro EU hebben we LED-strips met al deze kenmerken, en bovendien zijn alle producten in deze categorie volledig instelbaar om te genieten van de beste verlichtingsefficiëntie. Aarzel niet om onze catalogus te bezoeken in onze online winkel Aluvicro EU.

 • Aluminium Profiel LED

  In Aluvicro EU vindt u onze geanodiseerde aluminiumprofielen waarmee we onze LED-strips eenvoudig en elegant kunnen installeren. De verschillende afwerkingen en vormen zijn geschikt voor verschillende decoratietoepassingen, zoals het creëren van lichtlijnen zowel oppervlak als hoek, zoals ingebed in elk type materiaal, markering traptreden, verlichtingsvitrines en planken, lage keukenkasten, esthetische oplossingen in badkamers, leuningen, etc. Durf de brede wereld van aluminiumprofielen voor LED's te ontdekken via onze online winkel Aluvicro EU.

 • Controllers LED

  Met de LED-stripcontrollers kunt u zowel de intensiteit als de kleur van het licht van de strips regelen. In onze online verlichtingswinkel hebben we twee soorten LED-stripcontrollers: beide voor monochrome strips met één kleur en voor meerkleurige RGB-strips. Met LED-controllers kunnen we ook de intensiteit van het licht regelen via een afstandsbediening met een afstandsbediening. Bovendien hebben ze aangepaste modi en voorgeprogrammeerde kleurmodi. Ontdek nu in Aluvicro EU de LED-stripcontrollers en laat u betoveren door een zeer efficiënt verlichtingssysteem dat u zal helpen besparen op de elektriciteitsrekening.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 44 items
Toont 1 - 12 van de 44 items