Railsysteem

Onze commerciële verlichting is een type product dat zich perfect aanpast aan elke binnenruimte en een elegante toets geeft aan de kamer waarin het zich bevindt. Het is een LED-armatuur die heel eenvoudig te installeren is, omdat er geen opening in het oppervlak nodig is voor de installatie, omdat het een frame heeft waarin de driver van de LED ...

Onze commerciële verlichting is een type product dat zich perfect aanpast aan elke binnenruimte en een elegante toets geeft aan de kamer waarin het zich bevindt. Het is een LED-armatuur die heel eenvoudig te installeren is, omdat er geen opening in het oppervlak nodig is voor de installatie, omdat het een frame heeft waarin de driver van de LED zelf is ondergebracht. In Aluvicro vindt u een grote verscheidenheid aan modellen. Ze zijn een ideaal product voor commerciële ruimtes, grote ruimtes, kleine winkels ... ze hebben heel verschillende kenmerken, afhankelijk van de behoeften van elke gebruiker. Bezoek onze online winkel van verlichting en ontvang LED-panelen van de beste kwaliteit tegen ongelooflijke prijzen in Aluvicro!

Meer

Railsysteem Er zijn 58 producten

Subcategorieën

 • LED RailSpots

  Onze commerciële verlichting, de één-fase Rail type product dat perfect past bij elk interieur biedt een stijlvolle touch aan de ruimte waarin het is gelegen. Het is een LED-armatuur die is zeer eenvoudig te installeren, als het niet nodig een gat in het oppervlak voor de installatie, en is ook volledig instelbaar. In Aluvicro u vindt een breed scala van modellen. Ze zijn een ideaal product voor commerciële gebieden, grote winkels, kleine handel... als ze zeer verschillende functies, afhankelijk van de behoeften van elke gebruiker. Bezoek onze online verlichting winkel Aluvicro en krijgen koof LED van de beste kwaliteit tegen geweldige prijzen!

 • LED-Rail Accessoires

  De meerdere accessoires aan op de rijstroken voor één-fase-LED-lampen worden veel gebruikt in winkels en warenhuizen, waar het grote voordeel is de veelzijdigheid staat op een van de beschikking hoek te verlichten zones. Het gebruiksgemak en de mobiliteit maakt het product zeer compleet, daarnaast is dit type van verlichting heeft een grote gemak van de installatie, die de neiging heeft om een perfecte keuze voor de winkels. Aantrekkelijke ontwerpen en elegante dat je zal liefde. Ontdek de wijde wereld van het commerciële verlichting door de verlichting producten vindt u in onze online shop FACTORLED.

 • PosterLED

  In onze rubriek van POSTERLED kunt u alles vinden wat u nodig heeft om het presenteren van uw bedrijf een plek zijn waar uw klanten zijn, makkelijke en handige manier om te zien wat u allemaal kan bieden. Kunt u eindeloze combinaties dankzij zijn grote veelzijdigheid. Verkrijgbaar in twee maten, zodat u de vrije loop te geven aan uw verbeelding. Aarzel niet en bezoek onze online winkel Aluvicro en de aankoop van ons mappen LED.

 • Rail Accessoires 3 FASE

  De meerdere accessoires aan en de rijstroken drie-fase LED-lampen worden veel gebruikt in winkels en warenhuizen, waar het grote voordeel is de veelzijdigheid staat op een van de beschikking hoek te verlichten zones. Het gebruiksgemak en de mobiliteit maakt het product zeer compleet, daarnaast is dit type van verlichting heeft een grote gemak van de installatie, die de neiging heeft om een perfecte keuze voor de winkels. Aantrekkelijke ontwerpen en elegante dat je zal liefde. Ontdek de wijde wereld van het commerciële verlichting door de verlichting producten vindt u in onze online shop FACTORLED.

 • LED accent verlichting

  De LED-verlichting accent is een aspect van de commerciële verlichting in de winkels die u niet zult vergeten. Dit soort licht wordt gebruikt in interieurs van alle soorten winkels te benadrukken van speciale gebieden, die dient als een aanvulling van de commerciële verlichting van het systeem in het algemeen. Met dit verkrijgen wij dat de artikelen die we hoogtepunt op de rest zijn meer visueel aan de klant en beter verkopen. In Aluvicro we hebben een breed scala aan lampen voor projectoren van verschillende maten en wattages voor LED-verlichting van het accent naar uw winkel. Ontdek alle modellen en kleuren verkrijgbaar in onze online verlichting winkel!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 58 items
Toont 1 - 12 van de 58 items