LED Panelen

De LED panelen zorgen voor een brede lichtkwaliteit tijdens uw verblijf. Dit verlichtingssysteem opent een breed scala aan decoratie-mogelijkheden dankzij het moderne en aantrekkelijke ontwerp dat het presenteert. Bovendien besparen ze tot 75% en gaan tot tien keer langer mee. In tegenstelling tot traditionele panelen, zijn LED-verlichtingspanel...

De LED panelen zorgen voor een brede lichtkwaliteit tijdens uw verblijf. Dit verlichtingssysteem opent een breed scala aan decoratie-mogelijkheden dankzij het moderne en aantrekkelijke ontwerp dat het presenteert. Bovendien besparen ze tot 75% en gaan tot tien keer langer mee. In tegenstelling tot traditionele panelen, zijn LED-verlichtingspanelen direct aan, waardoor we kunnen profiteren van het licht van de allereerste dag. Door nauwelijks warmte te produceren, bespaart u ook op airconditioning. In Aluvicro hebben we een grote verscheidenheid aan modellen met verschillende vermogens en helderheid. Kies uw LED-verlichtingspaneel en begin te genieten van een duurzaam, ecologisch licht van hoge kwaliteit. Bezoek onze uitgebreide catalogus die we hebben in onze Aluvicro online winkel.

Meer

LED Panelen Er zijn 14 producten

Subcategorieën

  • Accessoires Panelen

    Onze accessoires voor LED-panelen vullen elkaar aan en helpen ons om de meeste van onze LED verlichting Panel, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers die wij installeren. In FACTORLED wij hebben een uitgebreid assortiment van accessoires zal ons toelaten om de LED panelen aan onze behoeften. Je krijgt alle accessoires en LED-componenten die u nodig heeft in onze online winkel Aluvicro tegen de beste prijs en profiteer van de speciale voordelen als je een professional in de industrie.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 14 items
Toont 1 - 12 van de 14 items