0
LED Downlights Er zijn 40 producten

Onze verzonken LED downlights en LED plafond Aluvicro

zijn een reeks producten voor zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele veld. Het is een type armatuur dat, naast de LED-technologie, tal van voordelen biedt. In Aluvicro hebben we een uitgebreide catalogus van LED- en inbouwdownlights. Ontdek LED-downlights in...

Onze verzonken LED downlights en LED plafond Aluvicro

zijn een reeks producten voor zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele veld. Het is een type armatuur dat, naast de LED-technologie, tal van voordelen biedt. In Aluvicro hebben we een uitgebreide catalogus van LED- en inbouwdownlights. Ontdek LED-downlights in onze online winkel Aluvicro-verlichting voor de beste prijs. Zet in op de energiebesparing in uw elektriciteitsrekening en een veel hogere prestatie dan een conventionele downlightarmatuur.

Meer

Subcategorieën

  • LED Plafondlampen

    LED-plafondpanelen zijn een soort product dat zich perfect aanpast aan elke binnenruimte en een elegant tintje geeft aan de kamer waarin u zich bevindt. Het is een LED-armatuur die zeer eenvoudig te installeren is, omdat het geen opening in het oppervlak vereist voor installatie, omdat het een frame heeft waarin de LED-driver zelf is ondergebracht. In Aluvicro EU vindt u een breed scala aan modellen. Ze zijn een ideaal product voor de behoeften van elke gebruiker. Bezoek onze online verlichtingswinkel Aluvicro EU en ontvang LED-plafondlampen van de beste kwaliteit tegen ongelooflijke prijzen!

  • LED Downlights Slim

    Deze LED downlights zijn de perfecte oplossing voor plafonds met een ondiep plenum. Door het compacte ontwerp kunt u ze installeren in kamers of ruimtes waar een verzonken blik of een hoger armatuur niet past, zoals onder balkons of dakranden en liften. Ze zijn populair in lobby's, hotelkamers, winkelruimtes, boetieks en kantoren. U krijgt ook alle andere voordelen van LED-verlichting, waaronder een langere levensduur dan andere technologieën, lagere onderhoudskosten en energiebesparing. Doordat LED's minder warmte afgeven, hoef je in de zomer ook minder vaak de airconditioning aan te zetten bij het vervangen van gloeilampen of halogeenlampen.

  • LED Spot Downlights

    Onze LED Spot Downlights zijn een reeks producten voor zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele gebied. Het is een type armatuur dat naast LED-technologie veel functies biedt. In Aluvicro EU hebben we een brede catalogus van downlights en inbouw. Ontdek LED-downlights in onze online verlichtingswinkel tegen de beste prijs. Reken op de energiebesparing in uw elektriciteitsrekening en een veel grotere prestatie dan een conventionele downlight-armatuur.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 40 items
Toont 1 - 12 van de 40 items