Downlights

Onze verzonken, LED-downlights en LED-plafond Aluvicro zijn een reeks producten voor zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele veld. Het is een type armatuur dat, naast de LED-technologie, tal van voordelen biedt. In Aluvicro hebben we een uitgebreide catalogus van LED- en inbouwdownlights. Ontdek LED-downlights i...

Onze verzonken, LED-downlights en LED-plafond Aluvicro zijn een reeks producten voor zeer breed gebruik, perfect toepasbaar op het specifieke en professionele veld. Het is een type armatuur dat, naast de LED-technologie, tal van voordelen biedt. In Aluvicro hebben we een uitgebreide catalogus van LED- en inbouwdownlights. Ontdek LED-downlights in onze online winkel Aluvicro-verlichting voor de beste prijs. Zet in op de energiebesparing in uw elektriciteitsrekening en een veel hogere prestatie dan een conventionele downlightarmatuur.

Meer

Downlights Er zijn 28 producten

Subcategorieën

  • Downlight Ultra Slim

    De Platen Slim low profile lift tabel-LED en de LED-panelen bieden een breed licht kwaliteit van uw verblijf. Deze verlichting systeem opent een breed scala van mogelijkheden voor het decoreren dankzij het moderne ontwerp en de aantrekkelijke eigenschappen. Daarnaast bespaar tot 75% en gaan tot tien keer meer. In tegenstelling tot de panelen, de traditionele panelen, verlichting, LED ' s zijn onmiddellijk-op, zodat we profiteren van het licht vanaf minuut één. Produceren niet alleen warmte bespaar je ook in airconditioning. In Aluvicro we hebben een breed scala van modellen van verschillende kracht en helderheid. Kies uw paneel en LED-verlichting begint te genieten van een lichte ecologisch, duurzaam en van hoge kwaliteit. Bezoek onze uitgebreide catalogus op Aluvicro die wij in onze online store.

  • LED Plafondlampen

    Koof LED-oppervlak zijn een type van product dat perfect past bij elk interieur biedt een stijlvolle touch aan de ruimte waarin het is gelegen. Het is een LED-armatuur die is zeer eenvoudig te installeren, als het niet nodig een opening in de ondergrond is voor uw installatie, als er is een kader dat de host de chauffeur naar de LED zelf. In Aluvicro u vindt een breed scala van modellen. Ze zijn een ideaal product voor de behoeften van elke gebruiker. Bezoek onze online verlichting winkel Aluvicro en krijgen koof LED van de beste kwaliteit tegen geweldige prijzen!

  • LED Inbouwspots

    Onze spots Downlights LED inbouw zijn van een reeks van producten voor toepassingen zeer breed, en passen perfect in op het specifieke gebied en professioneel. Het is een type armatuur dat in aanvulling op de LED-technologie, ze bieden tal van voordelen. In FACTORLED wij bieden een breed scala van downlighters op-en inbouw. Ontdek de LED-downlights in onze online shop verlichting tegen de beste prijs. Inzet voor energiebesparing in uw stroomrekening, en een optreden op grote schaal groter dan die van een armatuur downlight conventionele.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 28 items
Toont 1 - 12 van de 28 items