0
LED TL Buizen Er zijn 23 producten

Met Aluvicro LED TL Buizen

bespaart u op de elektriciteitsrekening en draagt u tegelijkertijd bij aan het behoud van het milieu, omdat dit verlichtingssysteem veel minder vervuilend is dan traditionele TL-buizen. Deze producten, ontworpen in puur aluminium en glas / polycarbonaat, hebben een hoge mate van weerstand tegen mogelijke externe invloe...

Met Aluvicro LED TL Buizen

bespaart u op de elektriciteitsrekening en draagt u tegelijkertijd bij aan het behoud van het milieu, omdat dit verlichtingssysteem veel minder vervuilend is dan traditionele TL-buizen. Deze producten, ontworpen in puur aluminium en glas / polycarbonaat, hebben een hoge mate van weerstand tegen mogelijke externe invloeden waaraan ze kunnen worden blootgesteld. We hebben LED tl buizen met verschillende helderheidsniveaus en verschillende stroom- en kleurtemperaturen, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij u en uw behoeften past. Bekijk onze productcatalogus en laat u betoveren door de grote verscheidenheid aan LED tl buizen die u kunt vinden in onze online verlichtingswinkel in Aluvicro.

Meer

Subcategorieën

 • LED TL Buizen Glas T8

  Met de Aluvicro EU LED TL Buizen Glas T8 bespaart u op de elektriciteitsrekening en draagt u tegelijkertijd bij aan het behoud van het milieu, omdat dit verlichtingssysteem minder vervuilend is dan traditionele fluorescentielampen. We hebben LED-buizen met verschillende niveaus van helderheid, vermogen en kleurtemperaturen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u en uw behoeften past. Bekijk onze Aluvicro EU-productcatalogus online en laat u betoveren door de grote verscheidenheid aan LED-kristallen buizen die u vindt in onze Aluvicro EU-verlichting online winkel.

 • LED Buizen Aluminium T8

  Met Aluvicro EU LED aluminium buizen bespaart u op de elektriciteitsrekening en draagt u tegelijkertijd bij aan het behoud van het milieu, omdat dit verlichtingssysteem veel minder vervuilend is dan traditionele fluorescentielampen. Deze producten, ontworpen in puur aluminium en polycarbonaat, hebben een hoge weerstand tegen mogelijke externe invloeden waaraan ze kunnen worden blootgesteld. We hebben LED-buizen met verschillende helderheidsniveaus en verschillende vermogens en temperaturen van de kleur, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u en uw behoeften past. Bekijk onze productcatalogus en laat u betoveren door de grote verscheidenheid aan LED-buizen die u vindt in onze online verlichtingswinkel in Aluvicro EU.

 • TL Armaturen

  De schermen voor LED-buizen worden gebruikt voor de installatie van LED-buizen. Hiermee wordt de installatie voltooid zonder dat de bedrading hoeft te worden aangepast. De enorme toepassing strekt zich uit tot elke ruimte, zowel binnen als buiten. Ze worden gebruikt in een groot aantal faciliteiten zoals magazijnen, tunnels, fabrieken ... We hebben strips voor gebruik binnenshuis en waterdichte schermen die perfect zijn voor vochtige en buitenruimtes. Alle LED-buisschermen zijn waterdicht en hebben een ontwerp dat de montage vergemakkelijkt. Ze zijn gemaakt van polymere materialen die hun duurzaamheid in de loop van de tijd garanderen. Waar wacht je nog op om onze uitgebreide catalogus van producten online te ontdekken in Aluvicro EU

 • TL LED Buizen Slagerij...

  De speciale LED-buislampen voor speciaal gebruik, zoals voor de slagerij van onze Aluvicro EU-online winkel, hebben een glazen afwerking om hun duurzaamheid in de loop van de tijd te garanderen vanwege hun goede warmteafvoer. We hebben verschillende modellen met verschillende kleurtemperaturen, waaronder het speciale roze voor vlees. Deze LED-buislampen hebben een ontstekingssysteem. Ontdek in onze online winkel Aluvicro EU een brede selectie LED-buislampen!

 • Accessoires LED-Buizen

  De accessoires voor LED-buizen vullen ons aan en helpen ons om het maximale uit onze LED-verlichting te halen, zodat we ons kunnen aanpassen aan onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers waarin we deze installeren. In Aluvicro EU hebben we een breed scala aan accessoires voor LED-buizen om LED-verlichting te optimaliseren, zowel thuis als op professioneel gebied. Koop alle accessoires voor LED-buizen in onze online winkel voor de beste prijs en profiteer van de speciale voordelen als u een professional bent op het gebied van verlichting.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 23 items
Toont 1 - 12 van de 23 items