LED Buizen

Met Aluvicro LED-buizen bespaart u op de elektriciteitsrekening en draagt u tegelijkertijd bij aan het behoud van het milieu, omdat dit verlichtingssysteem veel minder vervuilend is dan traditionele TL-buizen. Deze producten, ontworpen in puur aluminium en glas / polycarbonaat, hebben een hoge mate van weerstand tegen mogelijke externe invloeden...

Met Aluvicro LED-buizen bespaart u op de elektriciteitsrekening en draagt u tegelijkertijd bij aan het behoud van het milieu, omdat dit verlichtingssysteem veel minder vervuilend is dan traditionele TL-buizen. Deze producten, ontworpen in puur aluminium en glas / polycarbonaat, hebben een hoge mate van weerstand tegen mogelijke externe invloeden waaraan ze kunnen worden blootgesteld. We hebben LED-buizen met verschillende helderheidsniveaus en verschillende stroom- en kleurtemperaturen, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij u en uw behoeften past. Bekijk onze productcatalogus en laat u betoveren door de grote verscheidenheid aan LED-buizen die u kunt vinden in onze online verlichtingswinkel in Aluvicro.

Meer

LED Buizen Er zijn 33 producten

Subcategorieën

 • T8 LED Glas

  Met de Glazen tubes LED Aluvicro je bespaart op de energierekening en tegelijkertijd draag je bij tot het behoud van het milieu, aangezien deze verlichting is minder vervuilend dan de traditionele tl-buizen. We hebben LED-buizen met verschillende niveaus van helderheid, kracht en kleurtemperaturen voor u om te kiezen die het beste past bij u en uw behoeften. Bekijk onze online catalogus Aluvicro van producten en laat je betoveren door de grote verscheidenheid van de buizen van de LEIDENE van het Glas dat u vindt in onze online winkel verlichting Aluvicro.

 • LED T8 Aluminium

  Met de Aluminium tubes LED Aluvicro je bespaart op de energierekening en tegelijkertijd draag je bij tot het behoud van het milieu, aangezien deze verlichting is veel minder vervuilend dan de traditionele tl-buizen. Deze producten, ontworpen in pure aluminium en polycarbonaat, hebben een hoge mate van weerstand tegen externe schokken waaraan zij kunnen worden blootgesteld. We hebben LED-buizen met een verschillende helderheid niveaus en de verschillende bevoegdheden en kleurtemperaturen voor u om te kiezen die het beste past bij u en uw behoeften. Zie onze catalogus van producten en laat je betoveren door de grote verscheidenheid van LED-buizen, die u vindt in onze online winkel verlichting Aluvicro.

 • TL Armaturen

  De Led TL Armaturen worden gebruikt voor de installatie van LED-buizen. Hiermee wordt de installatie voltooid zonder de bedrading aan te passen. De enorme toepassing strekt zich uit tot elke ruimte, zowel binnen als buiten. Ze worden gebruikt in een breed scala aan faciliteiten zoals magazijnen, tunnels, fabrieken ... We hebben strips voor gebruik binnenshuis en waterdichte schermen die perfect zijn voor binnen en buiten. Alle schermen voor LED-buizen zijn waterdicht en hebben een ontwerp dat de montage vergemakkelijkt. Ze zijn gemaakt van polymeermaterialen die hun duurzaamheid in de loop van de tijd garanderen. Waar wacht je nog op om onze uitgebreide online catalogus met producten op FactorLED te ontdekken?

 • LED Buizen Speciale

  De lampen van LED tube speciaal voor speciale toepassingen, zoals voor de slagerij in onze online winkel Aluvicro hebben een afwerking glas om de levensduur te garanderen in de tijd omwille van hun goede afvoer van de warmte. We hebben verschillende modellen met verschillende kleurtemperaturen, waaronder de roze speciaal voor het vlees. Deze lampen LED-buis en het komen met een ontsteking. Ontdek in onze online winkel Aluvicro een brede selectie van lampen LED tube!

 • Accessoires LED Buizen

  Accessoires voor LED-buizen vullen elkaar aan en helpen ons om de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers in te installeren. In Aluvicro we hebben een breed scala aan accessoires voor LED-buizen voor het optimaliseren van de LED-verlichting, zowel in de huiselijke sfeer als in de professionele veld. Alle accessoires voor LED-buizen in onze online winkel op de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als u een professional op het gebied van verlichting.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 33 items
Toont 1 - 12 van de 33 items