Spots & Lampen

Lampen en led-lampen zijn de perfecte keuze om gloeilampen te vervangen. Ze hebben meerdere voordelen, met als belangrijkste voordeel dat ze in alle opzichten ecologischer zijn: ze bevatten geen kwik, ze helpen ons te besparen op de elektriciteitsrekening, ze stoten geen warmte uit en hun gebruiksduur is tien keer groter. voor traditionele gloei...

Lampen en led-lampen zijn de perfecte keuze om gloeilampen te vervangen. Ze hebben meerdere voordelen, met als belangrijkste voordeel dat ze in alle opzichten ecologischer zijn: ze bevatten geen kwik, ze helpen ons te besparen op de elektriciteitsrekening, ze stoten geen warmte uit en hun gebruiksduur is tien keer groter. voor traditionele gloeilampen, die steeds minder snel in mindering komen. En het is dat de lampen en LED-lampen veel meer kracht en intensiteit van het licht bieden met een veel lager energieverbruik. Bovendien vindt u in Aluvicro LED-lampen van hoge kwaliteit voor alle soorten gebruik, zowel privé als professioneel, en tegen super betaalbare prijzen. Bezoek onze catalogus in onze online winkel Aluvicro!

Meer

Spots & Lampen Er zijn 48 producten

Subcategorieën

 • LED lampen E27

  LED lampen E27, zijn leven-zijn de meest voorkomende, de thread "vet" , zijn reeds bekende voordelen van deze lampen, maximale besparingen te realiseren, hebben we lampen met warm licht, neutraal en koud, zodat u kunt opnieuw een soort van sfeer. Bovendien, je weet al wat zijn de voordelen van LED-verlichting. Verhoogde duurzaamheid een grotere macht van de verlichting met minder uitgaven, meer energie te besparen, niet om insecten aan te trekken, en niet wordt uitgeworpen bijna warmte, zodat de LED-technologie is respectvol met het milieu. Deze E27 LED lamp kan worden gebruikt voor het decoreren van uw huis of andere locatie, en zijn verkrijgbaar in twee tinten, zowel lichte koude als in warme. Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro!

 • LED lampen E14

  LED lampen E14 leven zijn de meest voorkomende voor de kaars type, is de rode draad in "goed", al bekende voordelen van deze lampen, maximale besparingen te realiseren, hebben we lampen met warm licht, neutraal en koud, zodat u kunt opnieuw een soort van sfeer. Bovendien, je weet al wat zijn de voordelen van LED-verlichting. Verhoogde duurzaamheid een grotere macht van de verlichting met minder uitgaven, meer energie te besparen, niet om insecten aan te trekken, en niet wordt uitgeworpen bijna warmte, zodat de LED-technologie is respectvol met het milieu. Deze LED-lamp E14 kan worden gebruikt voor het decoreren van uw huis of andere locatie, en zijn verkrijgbaar in twee tinten, zowel lichte koude als in warme. Het enige verschil is het type van de sfeer die wij geven bij elke temperatuur van de kleur. Het koude licht dient om een beter beeld te geven van de objecten en het warme licht helpt bij het creëren van een meer huiselijke omgeving. Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro!

 • GU10 LED / MR16

  De lampen MR16 zal werken met een transformator voor 12v. De GU10 werkt zonder transformator en 220V, wat betekent dat ga direct naar het huis van de elektrische netwerk. Wij in voorraad GU10 dichroic dimmables (instelbaar) te verzwakken of versterken het licht aan plezier. Deze LED-lampen zijn zeer aan te bevelen als we willen veranderen, de oude gloeilampen voor LED-technologie. In Aluvicro wij bieden verschillende modellen van GU10 naar smaak van de consument en een breed scala van krachten.. en nu weet je het in het type armatuur, bull ' s-eye. Ontdek ze op onze winkel Aluvicro!

 • LED Lampen AR111

  De LED-lampen van AR111 in de plaats komen van en het verbeteren van de oude halogeen lampen G53 of AR111. De meest uitgebreide in de inrichtingen van het type u-joint, dankzij zijn hoge vermogen en prestaties, worden op grote schaal gebruikt in grote ruimtes zoals winkels en expositieruimten en voor de verlichting van het accent in de tentoonstelling gebieden. Deze plekken zijn ideaal voor toepassingen, zoals licht accent in hotels, winkels, musea en winkels van alle soorten, omdat ze bieden een hoge kwaliteit van het licht zeer hoog zonder probleem bijna warmte en met een uitzonderlijke besparingen. Ontdek ze op onze winkel Aluvicro!

 • LED-lampen G9

  De G9 LED lampen zijn ideaal voor het vervangen van de mini halogeen lampen bespaart u 85% op elektriciteit. Deze G9 LED lampen een hoge warmteafgifte en grote macht. Is de hit ideaal om geld te besparen op uw elektriciteitsrekening, ze worden met respect met de omgeving, de warmte, de sterkere verlichting met minder verbruik en maximale energiebesparing. Ontdek ze in onze online store-LED Aluvicro!

 • Accessoires voor LED...

  In Aluvicro we hebben een breed assortiment van accessoires voor LED lampen, zowel in het huis als op het gebied van de professionele sector. Met dit systeem kunnen wij de meeste van onze LED-verlichting, zodat we kunnen aanpassen naar onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers waarin het is geïnstalleerd. Verzamel ze allemaal in onze online winkel op de beste prijs, en profiteer van de speciale voordelen als je een professional in het gebied. Durven ontdek het grote aanbod van gloeilampen en LED-lampen uit onze online shop Aluvicro.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 48 items
Toont 1 - 12 van de 48 items