0
LED Spots & Lampen Er zijn 65 producten

LED Spots & Lampen 

zijn de perfecte keuze om gloeilampen te vervangen. Ze hebben meerdere voordelen, met als belangrijkste voordeel dat ze in alle opzichten ecologischer zijn: ze bevatten geen kwik, ze helpen ons te besparen op de elektriciteitsrekening, ze stoten geen warmte uit en hun gebruiksduur is tien keer groter. voor traditionele gloeil...

LED Spots & Lampen 

zijn de perfecte keuze om gloeilampen te vervangen. Ze hebben meerdere voordelen, met als belangrijkste voordeel dat ze in alle opzichten ecologischer zijn: ze bevatten geen kwik, ze helpen ons te besparen op de elektriciteitsrekening, ze stoten geen warmte uit en hun gebruiksduur is tien keer groter. voor traditionele gloeilampen, die steeds minder snel in mindering komen. En het is dat de LED Spots & Lampen veel meer kracht en intensiteit van het licht bieden met een veel lager energieverbruik. Bovendien vindt u in Aluvicro LED Spots & Lampen van hoge kwaliteit voor alle soorten gebruik, zowel privé als professioneel, en tegen super betaalbare prijzen. Bezoek onze catalogus in onze online winkel Aluvicro!

Meer

Subcategorieën

 • LED Lampen E27

  De LED-lampen E27, die van al het leven zijn het meest uitgebreid, die van "dikke" draad, en ze zijn al goed bekend met de voordelen van deze lampen, maximale besparing, we hebben bollen met warm, neutraal en koud licht zodat je kan elk type sfeer recreëren. Bovendien weet u al wat de voordelen zijn van LED-verlichting. Verhoogde duurzaamheid, meer verlichtingskracht met minder kosten, energiebesparing, geen aantrekking van insecten en verdrijft bijna geen warmte met wat de LED-technologie respecteert met de omgeving. Deze E27 LED-lamp kan worden gebruikt bij het decoreren van uw huis of waar dan ook, en is verkrijgbaar in twee kleuren, zowel koud als warm licht. Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro EU

 • Accessoires LED-lampen

  In Aluvicro EU hebben we een breed assortiment accessoires voor led-lampen, zowel thuis als in de professionele sector. Hiermee kunnen we optimaal profiteren van onze LED-verlichting, zodat we ons kunnen aanpassen aan onze voorkeuren, behoeften en de verschillende kamers waarin we deze installeren. Koop ze in onze online winkel voor de beste prijs en profiteer van de speciale voordelen als u een professional in de regio bent. Durf het brede scala aan LED-lampen en -lampen in onze online winkel Aluvicro EU te verkennen.

 • LED Lampen PAR

  PAR LED-lampen hebben een normale E27-fitting, maar hun verschil met conventionele is dat ze armaturen zijn met gerichte lichtopeningen om specifieke punten of ruimtes te accentueren, zoals winkels of andere museumachtige ruimtes of hotels. Deze lampen zijn ideaal voor toepassingen zoals accentverlichting in hotels, winkels, musea en allerlei soorten winkels, omdat ze een zeer hoge kwaliteit licht bieden zonder bijna warmte uit te stralen en met uitzonderlijke besparingen. Ontdek ze in onze Aluvicro EU-winkel!

 • LED Lampen G9

  G9 LED-lampen zijn perfect voor het vervangen van mini-halogeenlampen en besparen 85% op elektriciteit. Deze G9 LED-lampen bereiken een hoge dissipatie en een aanzienlijk vermogen. Het is het perfecte succes om geld te besparen op uw elektriciteitsrekening, ze zijn milieuvriendelijk, ze geven nauwelijks warmte af, meer verlichting met minder verbruik en maximale energiebesparing. Ontdek ze in onze online winkel LED Aluvicro EU!

 • LED Lampen AR111

  AR111 LED-lampen komen de oude G53- of AR111-halogeenlampen vervangen en verbeteren. Het meest voorkomende gebruik is in Cardan-type armaturen, dankzij het zeer hoge vermogen en de hoge prestaties, ze worden veel gebruikt in grote ruimtes zoals winkels en tentoonstellingshallen en om verlichting in tentoonstellingsruimtes te accentueren. Deze lampen zijn ideaal voor toepassingen zoals accentverlichting in hotels, winkels, musea en allerlei soorten winkels, omdat ze een zeer hoge kwaliteit licht bieden zonder bijna warmte uit te stralen en met uitzonderlijke besparingen. Ontdek ze in onze Aluvicro EU-winkel!

 • LED Lampen E14

  De LED-lampen E14 van alle leven zijn de meest voorkomende voor het zeiltype, is de "dunne" draad, en zijn al bekend met de voordelen van deze lampen, maximale besparingen, we hebben bollen met warm, neutraal en koud licht, zodat u kunt maak elk type instelling opnieuw. Bovendien weet u al wat de voordelen zijn van LED-verlichting. Verhoogde duurzaamheid, meer verlichtingskracht met minder kosten, energiebesparing, geen aantrekking van insecten en verdrijft bijna geen warmte met wat de LED-technologie respecteert met de omgeving. Deze LED-lamp E14 kan worden gebruikt bij het decoreren van uw huis of waar dan ook, en is verkrijgbaar in twee kleuren, zowel koud als warm licht. Het enige verschil is het soort atmosfeer dat we met elke kleurtemperatuur zullen bereiken. Het koude licht dient om de objecten beter te belichten en het warme licht zorgt voor een meer verwelkomende sfeer. Ontdek ze in onze online winkel Aluvicro EU

 • LED Lampen GU10 / MR16...

  De lampen G4 en MR16 werken met een 12v-transformator. GU10's werken zonder een transformator en met 220V, wat betekent dat ze rechtstreeks naar het binnenlandse elektriciteitsnet gaan. We hebben dichroïde GU10 dimbaar (dimbaar) om het licht naar believen te dimmen of te intensifiëren. Deze LED-lampen worden ten zeerste aanbevolen als we de oude gloeilampen door LED-technologie willen vervangen. In Aluvicro EU bieden we verschillende GU10-modellen aan voor de consument en een breed scala aan vermogens .. en je weet al hoe je ze in het bull-eye-lichttype plaatst. Ontdek ze in onze winkel Aluvicro EU!

 • Led Filament
per pagina
Toont 1 - 12 van de 65 items
Toont 1 - 12 van de 65 items